ANTIGRAVITY® COCOONING, 15.12.17 OB 20:00

05.12.2017 10:37

Si želite občutiti prav posebno lebdečo savasano? Sprostiti svoje telo in um? Uživate v power dremežu? Kaj pa ideja o tem, da plavate po zraku?

Če ste odgovorili na katerokoli vprašanje z da, vam bo vaše sanje Antigravity® Cocooning spremenil v realnost. Na uri se sicer ne boste prepotili, zvišali srčnega utripa, boste pa dosegli visoko vrednost zena, se pomirili, obnovili in izboljšali vašo mobilnost. Verjemite, da je vadbena ura Antigravity®Cocooning idealna rešitev, da omilite vsakodnevne rutine, ki so vsekakor prenaporne in prehitre za naše telo in um.

KJE? Športni studio Nina, Črmošnjice pri Stopičah 71
KDAJ? 15.12.17 ob 20:00
CENA:ČLANSKA CENA: 10€, REDNA CENA: 15€.

Več o ANTIGRAVITY® COCOONING- u si lahko preberete na: http://www.antigravityfitness.si/antigravity%C2%AE-cocooning,82.html.

Zaradi omejenega števila mest so prijave obvezne na e-mail info@studio-nina.si .
Fly high.

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.