ANTIGRAVITY® FITNESS VADBA ZA ZAČETNIKE V MARCU

25.02.2019 10:01

Na vašo željo smo v mesecu marcu dodali novi termin Antigravity® Fitness vadbe – za začetnike. 

Zakaj priporočamo obisk vadbe Antigravity® Fundamentals?
Ker je to osnovna šola za vse ostale Antigravity® Fitness programe! Je abeceda, ki se jo moramo naučiti, če želimo kasneje prebirati romane in uživati v njih.
Na urah Antigravity® Fundamentals se boste naučili pravilno namestiti Harrisonovo Antigravity® vrečo ter osnovne tehnike njene uporabe. Naučili vas bomo osnovnih tehnik prijemov, ovojev, zank, vstopov in izstopov iz vreče ter načel in filozofije vadbe. Ko jih boste spoznali in osvojili, boste začeli zaupati tehnikam in AntiGravity® vreči ter boste zato med samo vadbo sproščeni. Poleg tega pa boste počasi začeli odpirati tudi svoje misli in um. Z vsako inverzijo boste pregnali delček dvoma, ki se je porajal v vas na začetku vaše AntiGravity® poti in na koncu vam ne bo preostalo drugega, kot da enostavno uživate v letu.

Več si lahko preberete na naslednjih dveh povezavah: 
http://www.antigravityfitness.si/antigravity%C2%AE%C2%A0-fundamental-12,76.html
http://www.antigravityfitness.si/koristi-antigravity%C2%AE-fitness,10.html

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.