Antigravity®

Cenik Antigravity - Črmošnjice

  Odrasli
1 × tedensko
(4 vadbe mesečno)
35,00 €
2 × tedensko
(8 vadb mesečno)
45,00 €
3 × tedensko
(12 vadb mesečno)
55,00 €
enkraten obisk 15,00 €
*Na cenik Antigravity se popusti ne obračunavajo.

Cenik kombinirana karta

Skupinska vadba, fitnes, antigravity in thor - mesečne karte in semestrske karte

Cena je določena tako, da se osnovni aktivnosti (mesečna ali semestrska karta) prišteje še cena dopolnilne (cenejše) aktivnosti zmanjšane za 25%.

Npr: Mesečna karta antigravity 4 obiski + skupinska vadba 4 obiski = 35 eur + (30 eur - 25% od 30 eur) = 57,50 eur

Cenik članske izkaznice

  cena
članska izkaznica 5,00 €
izguba članske izkaznice 10,00 €

 

 

V ceno je vključen DDV.
Cenik je veljaven od 01.09.2016
Pridružujemo si pravico do spremembe cenika.

 

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.