DNEVI ODPRTIH VRAT DRUGIČ

20.09.2017 14:36

Zadnje dni v septembru vas ponovno vabimo, da se nam pridružite na dnevih odprtih vrat. Če ste zamudili prvi termin, je to idealna priložnost, da ugotovite katera vadba vam je najbolj pisana na kožo.

Dnevi odprtih vrat bodo potekali od 26.9 do 28.9.17, v prostorih ŠSN, v Črmošnjicah.
Vadbe se bodo izvajale po septembrskem urniku, ki ga najdete na http://www.studio-nina.si/urnik.html .

V teh dneh pa dodajamo našo novost: VADBE ZA OTROKE in sicer:
v TOREK ob 17h: 26.9. GIBKO (otroci 3-5 let),
v SREDO ob 17h: 27.9. ANTIGRAVITY JUST KIDS (otroci 6-10let).

Na vadbi Antigravity Pilates in Antigravity Fitness se je potrebno zaradi omejenega št. mest obvezno prijaviti. Prijave zbiramo na info@studio-nina.si.

OPOZORILO!

Ponagajal nam je tiskarski škrat. Pri razporedu urnika za dvorano Thor je prišlo do napake. Napisano je, da vadbe v Thoru pričnemo ob 19:20 - 20:20, pravilno je, da se pričnejo ob 20:20 -21:20.

Hvala za razumevanje!

Toplo vabljeni v našo družbo.

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.