FIT ŽENSKA

Draga predstavnica nežnejšega spola! Si želiš obiskovati vodeno vadbo, da bi predihala svoje skrbi, okrepila svoje telo, sprostila hormone sreče in se končno, eno urico posvetila sama sebi, pa te je strah, da bo trening pretežek, da ne boš zmogla, da bo preveč poskokov, teka, ... Ne skrbi! Idealna rešitev za tebe je trening FIT ŽENSKA. 

Gre za srednje intenzivni trening, ki je namenjen mamicam po porodu, tistim, ki že dolgo niste naredile nič konkretnega za sebe in ne veste kje in kako bi pričele z vadbo. V vadbo bomo vključili vaje, ki krepijo MIŠICE MEDENIČNEGA DNA . Z urjenjem teh mišic lahko občutno zmanjšaš ali celo preprečiš uhajanje urina. Mišice je mogoče aktivirati z lastno voljo in nima stranskih učinkov, zato je vredno poskusiti z utrjevanjem le teh, preden se začnete zdraviti z drugimi metodami. Po dveh do štirih mesecih bi že morali opaziti izboljšanje. Torej, če vam niso všeč koreografske vadbe ali pa vadbe, ki so preveč intenzivne z raznoraznimi poskoki, pa si kljub temu želite nekaj narediti za svoje telo in počutje, potem vam je vadba FIT ŽENSKA pisana na kožo. 

Odklopi razum, uporabi srce in se nam pridruži.

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.