Gibko - vadba za otroke (starosti 3 - 5 let)

Pri otrocih je razvoj motoričnih sposobnosti v zgodnjih letih ključnega pomena za kasnejše uspešno življenje. Otroci z igro in gibanjem pridobivajo raznovrstne izkušnje, telovadba pa pozitivno vpliva na razvoj motoričnih sposobnosti, ravnotežja, hitrosti in reaktivnosti mišic, mišično moč in krepitev kosti, samozavest, zaupanje v lastno moč, vzdržljivost in pogum, otroci se naučijo tudi pravil druženja in stikov z drugimi otroci. Redna vadba ima vpliv na krepitev srčno-žilnega sistema, izboljšuje telesno držo, čvrstost in učinkovitost mišičnih skupin, razvoj kosti. S psihološkega vidika z gibalno aktivnostjo izboljšujemo psihično stanje, krepimo samozaupanje, zmanjšujemo psihično napetost ter preprečujemo depresivnost in nezadovoljstvo. Program je tudi odlična dopolnitev kateremukoli športu, ki ga otrok trenira. Zlata leta razvoja so med 3-8 letom, zato smo se pri Športnem studiu Nina odločili, da v svoj studio vključimo ravno otroke te starosti.

Medtem ko se otroci gibajo, so lahko starši pomirjeni, saj to ni nevarna oblika vadbe in tveganje za poškodbe ni nič večje kot pri običajni igri, kljub temu pa je vaditeljica ves čas zelo pozorna na dogajanje v skupini. Otroci se tako ali tako osredotočijo poleg učenja novih gibov na spoznavanje novih prijateljev, zato je na njihovih urah vzdušje vedno zelo sproščeno.

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.