Izobraževanje AG 1on1: D - kink

06.07.2018 08:16

»Vaše zdravje je vaše bogastvo« je ena izmed ključnih filozofij AntiGravity® Fitnessa.

Naloga trenerja je natančno vedeti, koliko lahko priganja stranko in kdaj mora popustiti, ter nadzorovanje upora strank, ki se morda ne zavedajo svojih meja. Trenerjeva odgovornost je tudi, da najde pravi režim vadbe za svojo stranko; takega, ki spodbuja zdravje in homeostazo v njenem telesu ter se pri tem izogiba poškodbam.

Edinstvene dekompresijske AntiGravity® tehnike ob koncu vadbe lahko kompenzirajo škodo priganjanja telesa, omogočijo kostem, da se ponovno poravnajo, in telesu da se naravno popravi.

AntiGravity® D-kink je ura »trakcijske masaže«, ki bo dodala dekompresijo vašemu vadbenemu režimu. Izumil jo je bivši gimnastik svetovnega kova in ustanovitelj leteče joge Christopher Harrison. Ponovno bomo nastavili in osvežili telesne sisteme s pomočjo brezkompresijske inverzije in gibljivostnih tehnik. Vaša naloga kot stranke je le, da dihate, se sprostite in mi poveste prag vašega udobja.

CILJI AntiGravity® D-kink :

- Dodati dekompresijo, da se uravnoteži strankin vadbeni režim.
- Varno omogočiti številne koristi brezkompresijske inverzije.
- Omogočiti trakcijsko masažo, ki navlaži mehko tkivo in ponovno naravna telo.
- Aktivirati sklepe, sprostiti napetost v mišicah in omogočiti umu, da se sprosti.
- Maksimirati koristi vadbe in hkrati minimalizirati kompresijske poškodbe in bolečine.

AntiGravity® D-kink je zasnovan za lincencirane osebne trenerje ali zdravstvene delace. 

Več o izobraževanju  AG 1 on 1: D - kink najdte na naslednji povezavi: http://www.antigravityfitness.si/antigravity%C2%AE-1na1-(-d-kink-),40.html

Letite visoko.

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.