IZOBRAŽEVANJE ANTIGRAVITY® FUNDAMENTALS 1&2, April 2018

22.02.2018 09:05

Si želiš v svojem studiu novo fantastično vadbo? Ki kljubuje gravitaciji? Ki deluje v nasprotni smeri procesa staranja? 

Gubice že zdavnaj niso več znak starosti! Gibljivost telesa je tisto kar nam pove koliko smo mladi. Ustanovitelj Antigravity Fitness vadbe, C. Harrison to odlično povzame:" You are only as young as your spine is flexible and your mind is open". Pomagaj svojim strankam ohraniti mladostno telo in odprt um. Pridruži se nam na licenciranem izobraževanju Antigravity Fundamentaln 1&2 pridobi vse potrebne elemente za doseg popolnoma nove skupine vadečih. Bodi luč in podari svojim strankam nekaj novega, drugačnega!

Več info najdeš na povezavi: http://www.antigravityfitness.si/antigravity%C2%AE-fundamental-1-in-2,41.html,

Fly high!

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.