Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • NOVOST V OKTOBRU - FITNES JOGA

  19.09.2017 09:31

  O koristnosti in učinkih joge je veliko napisanega. Vsako leto izhajajo nove znanstvene raziskave v potrditev koristi, ki jih ta metoda ima na človeka kot celoto. 

 • NOVOST V OKTOBRU - FIT SMUČARIJA

  19.09.2017 09:23

  Da bo smučanje res užitek in ne ena sama bolečina , se je zelo priporočljivo na sezono pripraviti.

 • URNIKI ZA MESEC OKTOBER 2017

  19.09.2017 09:20

  Urniki za oktober so pripravljeni. Vadbe pričnemo izvajati tudi v Šmarjeških Toplicah.

 • NOVO V OKTOBRU - POWER PILATES

  19.09.2017 09:14

  S Power Pilates vadbo boste imeli možnost odkrivati svojo notranjo moč, preoblikovati um in telo, povečati vzdržljivost, izboljšati svoje zdravje in doseči novo in vznemirljivo telesno počutje.

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.