Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • DNEVI ODPRTIH VRAT

  23.08.2017 08:42

  Vabimo te, da se nam pridružiš, od 29.8. do 31.8.17, na dnevih odprtih vrat.  Med vsemi udeleženci bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel bon ŠSN v vrednost 30 €.  Veseli bomo tvoje družbe. 

 • URNIK ZA SEPTEMBER 2017 IN DELOVNI ČAS

  23.08.2017 08:15

  Urniki za september so pripravljeni. 
  Na želene vadbe se je potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da nam svoje prijave sporočite na e-mail info@studio-nina.si.
  Urnike najdete tudi na naši spletni strani: http://www.studio-nina.si/urnik.html.

  Ne pozabi, da se spremeni delovni čas Športnega studia Nina.

 • PRAZNIK 25.6.17

  23.06.2017 10:48

  V nedeljo 25.6.17 bo zaradi praznika fitnes zaprt. 

 • DELOVNI ČAS FITNESA - POLETJE

  23.06.2017 10:46

  Tako kot vsako poletje, tudi letos v mesecu JULIJU in AVGUSTU velja poletni delovni čas.

  Od PONEDELJKA do PETKA    
  od 9:00 do 12:00 in od 15:00 do 22:00

  SOBOTA in NEDELJA        
  od 16:00 do 22:00

  Ob praznikih zaprto.

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.