Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • Urniki za marec 2017

  20.02.2017 11:14

  Urniki za marec so pripravljeni. 
  Na želene vadbe se je potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da nam svoje prijave sporočite na e-mail info@studio-nina.si.
  Urnike najdete tudi na naši spletni strani: http://www.studio-nina.si/urnik.html.

 • PUSTOVANJE V ŠSN

  25.01.2017 11:18

  Že tradicionalno vas vabimo, da se nam na pustni torek, 28.2.17, na vadbah pridružite v pustnih maskah. Najbolj izvirne in nore maske bodo seveda lepo nagrajene. 
  Saj vemo, otroka v sebi je potrebno negovati.

 • SEMESTRSKI KOLEDAR - 2. SEMESTER

  25.01.2017 11:14

  Prvi semester se z mesecem januarjem izteka. Naslednji semester se pričenja s februarjem in semestrske karte za 2. semester je možno kupiti od 23.1.2017 do konca meseca februarja. S semestrsko karto vam zagotavljamo ugodnejše vadbe. Semestrsko karto se lahko poravna v dveh obrokih. Cenike vseh naših kart najdete na naši spletni strani: http://www.studio-nina.si/skupinske-vadbe,130.html.


  Datumi označeni z rdečo, so prosti dnevi in prazniki, ko vodenih vadb ne bo. 
  V drugem semestru so v aprilu zaradi praznikov trije ponedeljki. Manjkajoči ponedeljek lahko nadomestite tekom semestra z vadbo po vaši izbiri.
  V aprilu so zaradi praznikov trije četrtki, vendar se dnevi pokrijejo s petimi četrtki v marcu, ravno tako velja za petke. 
  Zaradi prostih dni so v aprilu le tri nedelje, manjkajočo uro lahko nadomestite tekom semestra z vadbo po vaši izbiri.

 • 8. FEBRUAR

  25.01.2017 11:14

  V sredo, 8. februarja 2017, zaradi praznika odpadejo vse vodene vadbe, fitnes pa je zaprt.

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.