Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • URNIKI ZA FEBRUAR, VPIS V 2. SEMESTER, PUSTOVANJE V ŠSN

  25.01.2017 10:57

  Prvi mesec v letu 2017 se že počasi izteka in mi smo pripravljeni na februar. Pa ti? Pridruži se nam na različnih lokacijah in izbiraj med pestro ponudbo vadb. 

  Urniki za februar so pripravljeni. 
  Na želene vadbe se je potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da nam svoje prijave sporočite na e-mail info@studio-nina.si.
  Urnike najdete tudi na naši spletni strani: http://www.studio-nina.si/urnik.html.

 • Vabilo na predstavitev AEQ klinične somatike

  13.01.2017 17:07

  Klinična somatika je naravna, nežna, neboleča in varna tehnika, s katero dosežemo večje zavedanje lastnega telesa, odpravimo bolečine in se znova naučimo mehkega, prijetnega gibanja, kot se ga spominjamo iz otroštva. Na predstavitvi se boste spoznali z osnovnimi principi klinične somatike in AEQ pristopom, vplivu modernega načina življenja in stresa na gibanje in počutje, izvedeli boste, kako z AEQ somatskimi vajami učinkovito in dolgoročno odpravljamo bolečine gibalnega sistema, izboljšamo kvaliteto življenja,...

 • DELOVNI ČAS MED PRAZNIKI

  19.12.2016 15:24

  Med prazniki nas čaka nekoliko spremenjen delovni čas:


  VODENE VADBE ODPADEJO: 
  OD 25.12.16 DO 2.1.17 
  Ure lahko nadomestite z obiskom fitnesa, open gym-a, tekom decembra ali januarja - velja za osebe s semestrskimi kartami.

  FITNES BO ZAPRT: 
  24.12.16 - sobota, 
  25.12.16 – nedelja, 
  31.12.16 – sobota
  1.1.17 – nedelja. 
  Vse ostale dneve obratuje po veljavnem delovnem času.

  OPEN GYM (dvorana Thor) BO ZAPRT: 
  24.12.16 - sobota, 
  25.12.16 – nedelja, 
  31.12.16 – sobota
  1.1.17 – nedelja. 
  Vse ostale dneve obratuje po veljavnem delovnem času.

 • urniki za mesec januar

  19.12.2016 15:23

  Urniki za „popraznični“ januar so pripravljeni. 
  Na želene vadbe se je potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da nam svoje prijave sporočite na e-mail info@studio-nina.si.
  Urnike najdete tudi na naši spletni strani: http://www.studio-nina.si/urnik.html.

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.