Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • SKUPINSKE VODENE VADBE V ČETRTEK 22.12 ODPADEJO

  19.12.2016 15:22

  V četrtek 22.12. PILATES odpade, prosimo, da vadbo nadomestite z vadbo po vaši izbiri. Če se odločite, da namesto pilatesa obiščete Antigravity pilates, nam to prosim javite.
  Prav tako v četrtek odpade ANTIGRAVITY, le ta se bo nadomeščal v petek 23.12. ob 18h.
  Hvala za razumevanje.

 • DARILNI BONI

  19.12.2016 15:21

  December je čas drobnih pozornosti in tudi pri nas lahko kupite bone za vaše najdražje. 

 • SILVESTROVANJE S ŠSN

  21.11.2016 10:45

  Tudi letos se nam žura! Pa tebi? :)
  Silvestrovanje s ŠSN bo v  soboto 3.12.16, v Gostišču LOKA, s pričetkom ob 20:00 uri.
  Klikni na novičko in si preberi kaj nas čaka! :)

 • URNIKI ZA MESEC DECEMBER

  21.11.2016 10:28

  Urniki za praznični december so pripravljeni. 
  Na želene vadbe se je potrebno prijaviti, zato vas prosimo, da nam svoje prijave sporočite na e-mail info@studio-nina.si.
  Urnike najdete na naši spletni strani: http://www.studio-nina.si/urnik.html.

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.