Bodite obveščeni, prijavite se

Spremljate novosti, spremembe urnikov in promocije, ki jih pošiljamo enkrat tedensko

 
 • ANTIGRAVITY COCOONING, 21.10.17 OB 19h

  12.10.2017 08:00

  Želite teden zaključiti na prav poseben način? Sprostiti telo vseh skrbi in obveznosti, ki so se nakopičile skozi teden? Pridružite se nam na prav posebni uri lebdeče meditacije in krepilnega spanca. V 45min boste raztegnili svoje telo, sprostili telo in um, osvežili in pomirili živčni sistem, dobili mini masažo in še več.
   

 • NAGRADNA IGRA - ROZA OKTOBER

  12.10.2017 07:51

  V podporo ženskam, ki se borijo proti raku na dojkah, vsak četrtek obleci kos ROŽNATEGA OBLAČILA.

 • NAGRADNA IGRA

  11.10.2017 14:24

  Od meseca oktobra dalje, bomo vsak mesec izžrebali  športnico / športnika ŠSN. 

 • KOSTANJEV PIKNIK, 20.10.17 ob 18:00

  11.10.2017 14:18

  Ali že veš kaj boš počel/a v petek 20.10.2017? Mi imamo idejo! 

   

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.