NTC (Nike Training Club)

V Športnem studiu Nina, pod vodstvom licencirane inštruktorice, izvajamo svetovno znan progran NTC (Nike Training Club), ki se izvaja po celem svetu.
Vadbeni program NTC je sestavljen iz različnih treningov: Get Lean, Get Toned, Get Strong. Sam trening se lahko izvaja 15, 30, 45 ali 60 minut, odvisno od časa in pripravljenosti vadečih. Vadba se prične z ustreznim ogrevanjem in zaključi z ustreznim ohlajanjem, odvisno od dolžine treninga. Vadbeni program ima različne stopnje intenzivnosti: nizko, srednjo in visoko. Primeren je za vse, ki želijo nekaj narediti za sebe.
Treningi se lahko izvajajo z lastno težo ali z uporabo športnih rekvizitov (uteži, medicinke, step, elastike...) Odlično pri NTC treningih je to, da jih lahko izvajamo kjerkoli.

Vadbe Get Lean (Postani vitek) se osredotočajo na izmenjavo metaboličnih vaj visoke in nizke intenzivnosti z minimalnimi ali brez uteži. Pri vadbi Get Toned (Oblikuj telo) se izmenjujejo vaje metaboličnega tipa in vaje z uporom z zmernimi ponovitvami. Pri vadbi Get Strong (Postani močan) se izmenjujejo vaje z uporom z vajami z več utežmi in manj ponovitvami.

Avtor:Nina Petaros

  
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.