O nas

SKUPINSKA VADBA

Naj leta ne bodo ovira za nikogar, življenje s športom je lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste, ki so že fit kot tudi tiste, ki to želijo postati. Izvajamo vadbe ANTIGRAVITY FITNESS (Antigravity osnove 1&2, Antigravity joga, Antigravity suspension, Antigravity pilates in Antigravity just Kids), TNZ, WTS, PILATES, ZUMBA, METABOLIČNI TRENING, PACE, PILOXING,UGI, JOGA 4 FITNESS ... Priporočamo vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z inštruktorjem fitnesa in skupinske vadbe, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas. Dobra volja in vztrajnost sta obvezni opremi na vadbi.

FITNES

Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

DVORANA THOR

Dvorana Thor je inovativna in prva tovrstna dvorana na Dolenjskem. S svojo velikostjo in opremo sledi trenutnim športnim trendom v svetu. V dvorani se izvajajo CROSS FITNESS 1&2, BOOT CAMP. Prijazni in usposobljeni trenerji vam bodo z najnaprednejšimi metodami treninga pomagali do zastavljenih ciljev. Vsi vabljeni, saj dvorana Thor je dvorana, ki uresničuje zastavljene cilje in daje rezultate.

Poleg vsega tega organiziramo razna predavanja o prehrani, meditaciji, predavanja za osebno rast,... in organiziramo ter tudi sodelujemo pri raznih športnih in dobrodelnih dogodkih. Ves čas ostajamo v stiku s trendi, znanstvenimi študijami, izobraževanji in tako nadgrajujemo naše znanje, ki vam pomaga do zastavljenega ciljev, nam pa prinaša zadovoljstvo.

Se vidimo v naših prostorih,

Ekipa Športnega studia Nina.

 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.