PACE

Organizirana, progresivna, krožna vadba, ki izvira iz Amerike, je ena izmed najbolj učinkovitih vadb za oblikovanje popolnega telesa, s poudarkom na predelih trebuha, nog in zadnjice ter je idealna za zmanjševanje maščob (pri PACE vadbi se porabi 500 – 900 kalorij v samo 30 min).
Izvaja se na posebnih hidravličnih napravah, kjer se izmenjujeta klasična aerobna in anaerobna aktivnost. Hidravlični trenažerji omogočajo dvakrat večjo porabo kalorij kot klasični, saj obojestranski upor zahteva delo mišic tako ob krčenju kot iztegovanju. Naprave so razporejene v krogu tako, da so v vadbo vključeni tako elementi aerobike, kot tudi učinkovite vaje iz fitnesa. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja, ki kljub skupinskemu značaju, nudi individualen pristop in omogoča udeležencem učinkovitejšo vadbo.
PACE s svojo organizacijo omogoča pridobivanje vzdržljivosti, hkrati pa varuje vaše sklepe in mišice pred poškodbami, kajti tovrstna oprema se uporablja tudi v rehabilitacijske namene. Vadbe se lahko udeleži vsak, ne glede na telesno pripravljenost. PACE je primeren tako za ženske kot za moške, vse starostne skupine, krepke in slabotne, športnike in rekreativce, ter za postrehabilitacijsko obdobje in krepitev po nosečnosti.

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.