Predstavitvena ura AntiGravity® Fitness vadbe za inštruktorje

07.12.2017 13:55

Dragi inštruktorji, ste se naveličali klasičnih oblik skupinskih vadb? Nujno potrebujete nove ideje, da se ne bi izgubili v rutini?

Vabimo vas, da skupaj z nami razširite krila in svoja obzorja ter spoznate programe AntiGravity® Fitness vadbe ter postanete del prvih generacij licenciranih inštruktorjev v Sloveniji, da pa bi se lažje odločili ali vam vadba ustreza, smo za vas pripravili predstavitveno uro, ki bo v soboto, 16.12.17 ob 14h.

S programi AntiGravity® Fitness boste dvignili kvaliteto svojega studia ter si zagotovili izstopanje iz množice. Vabljeni na AntiGravity® Fitness predstavitveno uro, ki bo v soboto, 16.12.17 ob 14h in na novo izobraževanje v Sloveniji, ki bo v mesecu januarju 2018!
 
Prijava na predstavitveno uro je obvezna na info@antigravityfitness.si.
 
Fly high.
Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.