ZUMBA

Ste razmišljali kako bi bilo, če bi imela vadba vzdušje prave zabave, kjer bi pozabili na skrbi, seprepustili glasbi, obenem pa naredili ogromno za vaše telo in dušo?
Zumba je natanko to! Zabava, "zamaskirana vadba", saj sploh ne veste, da vadite!
Osnova ZUMBA vadbe je glasba, ki vsebuje v glavnem vroče latino ritme (merengue, salsa, cumbia, reggaeton, calypso, samba,…), ki vas bodo sprostili, vam povrnili energijo in zaradi katerih se boste odlično počutili. Koreografije so zasnovane po principih intervalnega treninga, ki povečuje porabo kalorij, izgorevanje maščob ter tonizacijo mišic. Poseben poudarek je na mišičnih skupinah nog, zadnjice, rok, trebuha ter seveda najpomembnejše mišice srca!
Zumba je zasnovana tako, da ji lahko sledi resnično vsak, ne glede na starost, plesno znanje, telesno pripravljenost, saj je kombinacija enostavnih plesnih korakov na energično in seksi podlago latinoameriških ritmov. Ob vsem tem se boste počutili kot na razgretem plesišču nekje v osrčju Latinske Amerike, obenem pa bodo kmalu vidni rezultati vadbe, ki vas bodo resnično presenetili in s tem boste obiskovali vadbo še z večjim navdušenjem.

Značilnosti ZUMBA vadbe:
• drugačna, lahka, izredno zabavna, vendar izrazito učinkovita vadba,
• zmanjšuje stres in zbistri um,
• skozi gibanje izraža vaše ustvarjalnosti,
• tako imenovana "feel-happy" vaja, ki krepi našo samozavest,
• poraba do 1000 kalorij v sklopu ene ure vadbe,
• topljenje maščobnih oblog in ohranjanje zdrave telesne teže,
• toniranje vseh mišičnih skupin vašega telesa,
• krepitev ostalih vitalnih organov, kot sta srce in pljuča ter
• povečanje vzdržljivosti in izboljšanje koordinacije.

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.