ZVOČNA KOPEL , 08.3.2019 ob 19:45

25.02.2019 10:14

ZVOČNA KOPEL 
– DOŽIVITE HARMONIJO ZVOKA Z GONGI, HIMALAJSKIMI POSODAMI, DEŽNO PALICO IN OCEANSKIM TER ŠAMANSKIM BOBNOM OBJETI V ANTIGRAVITY® HAMMOCK-U, 08.03.19 ob 19:45

Za 8. marec podari sebi, ženi, mami, babici, prijateljici,... nekaj lepega, sproščujočega, zdravilnega,... Veš tisto, dva v enem -> DVOJNA SPROSTITV –> ko te aktivno polje zvoka, ki se ustvari ob igranju na starodavna glasbila in viseča mreža, ki objame tvoje popolno telo, popeljeta v edinstveno ter sprostitveno izkušnjo.

Vibracije in zvok GONGA, himalajskih posod med zvočno sprostitvijo omogočijo doživljanje lastnih notranjih izkustev – POČITEK, GLOBOKO SPROSTITEV, NOTRANJI NAVDIH, RAZBIJANJE DOLOČENIH VZORCEV, ISKANJE ODGOVOROV,…

Zvočna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, KAR V DANEM TRENUTKU NAJBOLJ POTREBUJE. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni.
Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti.

Kljub temu, da se instrumenti telesa ne dotikajo, se občutijo zvočne vibracije, ki skozi posameznikovo osebno vibracijo prehajajo od subtilnejših nivojev čustvenega, miselnega in duhovnega, pa vse do fizičnega telesa. Ko zvočni valovi vstopijo v telo, se namreč v celicah sprožijo tresljaji z isto frekvenco, kar pomaga obnoviti in okrepiti zdravje, vitalnost in življenjsko moč organizma. Zelo hitro in močno transformira psihofizične blokade in viša odpornost telesa z izboljšanjem delovanja imunskega sistema. Ravno tako izboljša cirkulacijo krvi in limfe, razgrajuje toksine, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine.

Nekateri UČINKI in KORISTI, ki jih zvočna sprostitev lahko prinesejo:
* sprostitev in umirjanje misli,

* ustvarjanje harmonije in doseganje ravnovesja v telesu,

* sproščanje blokad, stresa in napetosti,

* boljša koncentracija in fokus,

* pomoč pri potovanju v svojo notranjosti in iskanju odgovorov,

* notranje očiščenje (jeza, žalost, strah, nejasnosti …),

* zaznavanje sebe in drugih,

* umiritev duše in telesa,

* globoko doživetje na vseh nivojih,

* zavedanje, pozornost in prisotnost …

Z vami bosta zvočna terapevtka, gongistka Irena Zupančič in Antigravity® Inštruktorica- STAR 1 Nina Petaros Lejo.

CENA: za člane ŠSN - 18 €, za ostale obiskovalce 20 €.
Rezerviraj si svoje mesto na info @studio-nina.si, Mesto je dokončno rezervirano s plačilom. Število mest je omejeno, zato si pravočasno rezervirajte mesto.

DODATNO: Oblečeni bodite sproščeno (ker boste ležali v Antigravity Hammock-u, ki je zelo nežen naj oblačila nimajo zadrg)in s sebij imejte dekico, če spadate med tiste bolj zmrznjene.

POMEMBNO: Odjava in vračilo plačila ni mogoče, če se dogodka ne morete udeležiti, niti ni prenosljivo na kakšn drugi dogodek. Lahko pa v celoti ta dogodek koristi druga oseba, ki jo najdete sami ( prosimo za predhodno obvestilo na naš mejl ).


P.s.: Res bo lep in nepozaben dogodek, po končani kopeli vas bo čakal topel čajček, nekaj za prigriznit in darilce.
V Športnem s

Avtor:Nina Petaros
 • Fitnes

  Vadba v fitnesu je primerna za vsakogar, za moške in ženske, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike, za profesionalne bodybuilderje, za osebe po operacijah z rehabilitacijskim programom in za osebe z različnimi zdravstvenimi težavami. Zgornjih starostnih mej v fitnesu ni.

 • Skupinska vadba

  Naj leta ne bodo ovira za nikogar, zavedajte se, da je življenje s športom lepše! Programi so namenjeni za celotno populacijo, od najmlajših do starejših, za moške in ženske, za tiste ki so že fit kot tudi za tiste, ki to želijo postati. Priporočam vam, da se pred prvim obiskom posvetujete z vaditeljem aerobike, ki vam bo razložil pomen posameznih programov in tako boste na osnovi vaših želja in vadbenih ciljev našli ustrezno vadbo za vas.

 • ANTIGRAVITY

  Antigravity je ples svobode gibanja in sile težnosti, je revolucionarna vadba, ki jo je skrbno razvijal Christopher Harrison – ustanovitelj Antigravity. Christopher pravi: „Če lahko vi začasno izklopite zdrav razum, vam jaz zagotavljam, da lahko izboljšate zdravje, postanete srečnejši in osebno zrastete v le eni učni uri.“ Točno to je antigravity, dobesedno vas povzdigne, zapelje, popelje, odnese in nato prizemlji v pristanku na trdnih tleh.

 • Thor dvorana

  Basic Thor sistem vas bo v nekem časovnem okviru popeljal skozi učenje gibov, ki se jih boste med treningi naučili pravilno izvajati. Povdarek je na kvaliteti gibov in periodizaciji. Basic Thor je lahko vaša odskočna deska za nadaljnje športno udejstvovanje pri ostalih programih, lahko pa je to tudi sistem, ki vas bo okupiral za daljši čas.